2011. október 11., kedd

Szülinap és miegymás.

Nos, a mai bejegyzést úgy kezdeném, hogy boldog szülinapot kívánok magamnak! Na nem mintha egy egoista barom lennék, de azért csak felköszöntöm magamat itt. :) Idén elmarad az ünneplés, ma a Livivel és a Mártival kiültünk egy padra Deák téren beszélgetni. :)






Z216862992_large
Na, pont ilyenem nem volt idén...
Az élet pörög és hálisten minden nap történik valami. A mai napom éppenséggel nagyon rosszul indult, az egész reggel nagyon fos volt...ezt azonban nem írnám le, hogy a jó ízlés keretein belül maradjak. Lényeg a lényeg: nem akarok ismétlést. Nem vagyok én  prűd vagy ilyesmi, de azért azt is soknak érzem, ha valaki nagyon nagyon kevés ruhában bejön hozzám reggel a fürdőbe, mikor készülődök. Na, nem mutogatom magamat nagyon, pláne nem rokonok előtt. Téma lezárva.


Amúgy tegnap hívtak a Lauritzentől, hogy lenne egy fix munka számomra december közepéig, majdnem mindegyik hétvégén. Ez jól jön, tekintve, hogy a Telekomnál nem igazán olyan a munka, mint kéne...Mármint egyáltalán nincs is. Ez lett volna a második hetem, és se múlt héten, se most nem kellett bemennie senkinek. Így pedig azért elbuktam 50 ezret, és szükségem lenne azért némi pénzre. :) Aztán lehet, hogy végül ez a hostesskedés sem lesz minden hétvégén aktuális, de erről majd később. Mondjuk pénteken...:) Nem merek és nem is akarok elkiabálni semmit egyelőre...

Holnap tehát tréning, szociológia ZH-t kihagyom, csütörtökön spanyol és suli, no meg International Suit Up Day, pénteken pedig suli aztán munka Dunakeszin. Hétvégén maradok Pesten, úgyhogy akinek nincs programja, ahhoz csatlakoznék! :) 

Love: Cintijjja :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése